W takim razie uprzejmie proszę aby osoba która jest za to odpowiedzialna i ma uprawnienia do usunięcia zdjęć przynajmniej poinformowała dlaczego to zrobiła.
Młody, spróbuj usunąć komuś zdjęcia z fotosika...
Linki do zdjęć masz w postach, ale zdjęć już tam nie ma...
Temat zbacza w jakimś dziwnym kierunku...
mlody napisał/a:
Reksio- dobrze by było jakbys mogła tu wkleić kopię tego maila wraz z datą.
Myślę, że w tej chwili i od dłuższego czasu producentami śmieci wyrzuconych poza mur cmentarny - resztek nagrobków, i tego co widać na zdjęciach, łącznie ze sztucznymi kwiatami - są brygady kopaczy piwniczek, pod nadzorem i za przyzwoleniem pełnomocniczka cmentarza.
Dwóch kopie i kruszy trzeci cichutko w te i z powrotem z taczuszkami w widomym kierunku - a jak bliżej za mur to czemu nie . Mam zdjęcia październik - listopad wklepię tylko muszę sie gdzieś zalogować żeby podać adres. Momento /
Witam!
Nie znam watku, nie znam sprawy, ale postaram sie sprawe wyjasnic, odezwe sie niebawem.
Dziewczyna w roli ZOSI i PASTERKI - genialna - po prostu artycha i już - choć reszta aktorek równie świetne !!!
Chłopaki różnie - ale całość na miarę braw na stojąco:)
Początek "rocznicowy stanu wojennego" nie chcę mówić.
Niewypał i niedograj i szkoda, że tak fatalnie wyszło - łącznie z pitoleniem na forteklapie - Jacek grał na gitarze ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale DZIADY - .........BRAWO - jestem mile zaskoczona !
Pełna zachwytu - kłaniam się inspiratorom - reżyserowi no i młodzieży
no to czekamy na odpowiedź....
nie sądzę żeby była jakaś zła wola kogokolwiek, prawdopodobnie jakies techniczne sprawy - mam nadzieję. Nigdy to się raczej tutaj takie coś nie zdarzyło odkąd forum istnieje.
Duch: Ja czytałem te posty. Pamiętam je dobrze.
Nie rozumiem dlaczego skasowałeś. Nie pojmuję.
Reksio: Ja ze swej strony przepraszam za swoje słowa.
Niepotrzebnie się uniosłem, zamiast sprawdzić dokładnie twoje słowa.
Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy...
Ja tez nie rozumiem usunięcia.
Reksio- przepraszam w imieniu forum że cos takiego Cię spotkało.
Pierwszy raz to się zdarzyło , że ktoś usunałe czyjeś posty.
Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz....;)
Jak miło :* Wiesz, Reksiu, nie sądzę, żeby te posty były usunięte złośliwie. Był tu tylko jeden taki mod, który kasował wszystko, co nie odpowiadało jego, nazwijmy to: "specyficznej wizji świata". Posługiwał się nickiem guralschall; potem na skutek pewnych zaszłości realowych zajął się nim wspomniany dr Prochyra. Od tego czasu g. już tu nie zagląda. Nosi baardzo długi rękaw i resocjalizuje się przez pracę ;) Tak że spox. Cieszę się, że przyjęłaś przeprosiny; sama zresztą wiesz, że trudno o milsze miejsce w sieci; tak jak Rabka jest naszym optimum środowiskowym, miejscem gdze zbiegają się wszystkie drogi, tak jej forum samym środkiem pajęczyny, gdzie zbiegają się wszystkie linki, ulubione i zakładki.
Dorian-
a był, był, zgadza się,jak gural stąd znikął to ja się zapisałem. I zgadzam się z Tobą, komentarze jego były z dziwnego świata tak to ujmijmy.
Ja mogę mówić tylko za czas odkąd zacząłem tu wpisywac posty i naprawdę nie przypominam sobie takiej sytuacji.
Jeśli zjawi się tu jakiś kolejny "gural" i zacznie kasować posty to nie będę widział dalszego sensu dyskusji i wyrażania swoich opinni i myślę, że większość również.
Podejrzewam , że będzie to koniec forum, bo nikt nie będzie chciał w tym uczestniczyć.
Rozumiem kasowac rzeczy obraźliwe i karalne prawem i jestem za.
Jak na razie jednak to miejmy nadzieję, że ten przypadek był pierwszy i ostatni.
a był, był, zgadza się,jak gural stąd znikął to ja się zapisałem. I zgadzam się z Tobą, komentarze jego były z dziwnego świata tak to ujmijmy.
Ja też zarejestrowałem się dopiero, jak g. zniknął na dobre. Wcześniej tylko czytałem, napisać nic się nie dało, bo wymieniony osobnik od razu się wcinał i jechał po człowieku od ostatnich. A że był moderatorem (po tzw. starej znajomości z niegdysiejszym administratorem - P. S.), to czuł się w prawach. Wiele osób niepotrzebnie odeszło z forum. Tak, tak, Breivik nie jest jeden ;)
Jakieś zadawnione animozje?
Nie poznałem osobiście, ale na mnie gurall zrobił bardzo pozytywne wrażenie.
Zwracam uwagę, że odbiegamy całkowicie od tematu. Może być wrócić w koleiny myśli ?
Chętnie bym rozwinął i uargumentował, co napisałem, ale skoro mamy wrócić do tematu, to się powstrzymam. Tylko tyle dodam, że wrażenie może pozostawać w różnej relacji do rzeczywistości, to po pierwsze, a po drugie nie wierzę, że nie przypominasz sobie potężnych awantur, które wstrząsały tym forum za sprawą guralla. Być może jeszcze wtedy tu nie pisałeś, nie pamiętam dokładnie.
Nie, nie animozje, po prostu będąc człowiekiem życzliwym ludziom, szanującym, a wręcz afirmującym cudze punkty widzenia, nie trawię fundamentalizmu pod żadną postacią. Przez fundamentalizm rozumiem nie tyle konkretny pogląd, co postawę typu "zamknij parszywą mordę, bo tylko ja mam rację". Taka postawa jest sprzeczna z ideą forum dyskusyjnego. A to niestety cały gurall...